foto

Claes Malmberg

  • nar. 8.4.1961 (58 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Music Story
2018 Krocken
2016 Tulen morsian
2013 Hur många kramar finns det i världen
2011 Kolik je na světě brusinek?
2008 Ženská za volantem
2006 Göta kanal 2 - kanalkampen
2000 Jesus lever (TV film)
1999 Trettondagsafton (TV film)
1997 Kalle Blomkvist och Rasmus
1996 Kalle Blomkvist - nebezpečný život detektiva
1993 Chytrá malá Lota 2
Pariserhjulet
1992 Chytrá malá Lota
1991 Harry Lund lägger näsan i blöt! (TV film)

TV seriály

2016 Syrror (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
2007 Fredag hela veckan (TV seriál)
Hotell Kantarell (TV seriál)
2005 Hon och Hannes (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
2001 Kalle Blomkvist - Mästerdetektiven lever farligt (TV seriál)
2000 Falkenswärds möbler (TV seriál)
1998 När karusellerna sover (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
Lotta på Bråkmakargatan (TV seriál)
1991 Sunes jul (TV seriál)
Trappen (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace