foto

Pauline Knof

  • nar. 27.6.1980 (40 let)
    Berlín, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krauses Umzug (TV film)
2019 Krauses Hoffnung (TV film)
2017 Teufelsmoor (TV film)
2015 Der Fall Barschel (TV film)
Dämmerung über Burma (TV film)
2009 Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
Vorher nachher
2008 Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
2006 König der Herzen (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
2005 Vykoupen láskou: Tajemství Červeného domu (TV film)
2004 Osamělý dům u jezera (TV film)
Slepá patrona
2001 Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Spurlos (S15E20)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Vor aller Augen (S11E04)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Opfer im Zwielicht (E24)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Der Anständige
2009 Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky