foto

Heiko Ruprecht

  • nar. 1972
    Friedrichshafen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Katie Fforde: Hledá se táta (TV film)
Rosamunde Pilcher: Anděl strážný (TV film)
2015 Der Bergdoktor – Wunschkind (TV film)
Katie Fforde: Příboj lásky (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
2011 Utta Danella: Láska mezi lekníny (TV film)
2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
2006 Abseits (studentský film)
Okamžik rozhodnutí (TV film)
2005 Oktoberfest
2004 Kaufmann von Venedig, Der (TV film)

TV seriály

2013 Alles Klara (TV seriál)
Harzer Blut (S02E07)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace