foto

Seidži Fukuši

  • nar. 3.6.1983 (36 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Itoši no Irene
2017 Blank 13
Džindžin: Sono ni
2016 Boku dake ga inai mači
Šima uma
2015 Patlabor
2014 Kiri no Hata (TV film)
L-DK
The Next Generation PatLabor
2013 Bakkenrekodo wo Koete
Daburu Miningu Yes or No? (TV film)
Jinsei ga tokimeku Katazuke no Mahô (TV film)
Rikjú ni tazune jo
2012 Rijú (TV film)
2011 Akujotachi no Mesu (TV film)
Ničirin no isan
Suicchi wo osu toki
2010 Hicudan hosutesu (TV film)
Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen
Tókjódžima
2009 Gunjô: Ai ga shizunda umi no iro
Nene (TV film)
Onna no ko monogatari
Oppai barê
Tenohira no shôsetsu
2008 Kimi no tomodači
Nodame kantâbire in Yôroppa (TV film)
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Kazoku e no Love Letter (TV film)
Kodoku no utagoe (TV film)
Osama no Shinzo ~ King Lear Yori (TV film)
Waruboro
2006 Šibuja kaidan: The riaru toši densecu
2005 Ainshutain gâru
Tatchi
2004 Suwingu gâruzu

TV seriály

2019 Spiral: Mačikóba no kiseki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2018 Gokudó meši (TV seriál)
Unnatural (TV seriál)
2017 Shachôshitsu no Fuyu: Kyodai Shinbunsha wo toru otoko (TV seriál)
Zenigata Keibu ~ Shikkoku no Hanzai File (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Doctor Čóhasan (TV seriál)
Icuka kono koi o omoidašite kitto naite šimau (TV seriál)
Makanai só (TV seriál)
OL desu ga Cabajô hajimemashita (TV seriál)
Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
Šódžo no miru jume (TV seriál)
2015 Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
Onna Kudoki Meshi (TV seriál)
Onna Kudokimeshi (TV seriál)
2014 Dai Tokyo Toi Bokkusu (TV seriál)
Owakon TV (TV seriál)
Yube no Kare Ashita no Pan (TV seriál)
2013 Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
Summer Nude (TV seriál)
Tókjó toi bokkusu (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.5 (S01E05)
Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
2011 Kaitô Royale (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Gakeppuči no Eri (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Otokomae! 2 (TV seriál)
2008 Inosento rabu (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
2007 Kaze no hate (TV seriál)
2006 Džundžó kirari (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace