foto

Alain Floret

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Par les épines
2009 La Fête des voisins
Louis XV, le soleil noir (TV film)
2007 La Lance de la destinée (TV film)
Pozvánka k tanci
2005 L'ordre du temple solaire (TV film)
2003 Il était une fois Jean-Sébastien Bach
2002 Kdybych byl bohatý
Veronika chce spravedlnost (TV film)
2001 Amélie z Montmartru
1999 Le Derrière
Prison à domicile
1998 Dormez, je le veux!
Une semaine au salon (TV film)
1997 Paloma (TV film)
1996 Le coeur fantôme
1994 Un crime de guerre (TV film)
1993 Lásky bez lásky
1989 Vie en couleurs, La (TV film)
1986 Prunelle Blues
Taxi Boy
1985 Lettre à Dédé, La
1983 Voleur de feuilles, Le
1982 Čest kapitána
1981 Fifty fifty
1980 Aventures d'Yvon Dikkebusch, Les (TV film)
Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
1978 Paradis des riches, Le
1970 Céleste

TV seriály

2007 La Commune (TV seriál)
Tropiques amers (TV seriál)
2001 Žena zákona (TV seriál)
Perfide Albion (S06E02)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Poursuite du vent, La (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Znásilnění (S02E01)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1978 Muži na křídlech (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1973 Duchesse d'Avila, La (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace