foto

Alan Badel

  • nar. 11.9.1923
    Rusholme, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.3.1982 (58 let)
    Chichester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Hodina s Agathou Christie: Červené světlo (TV film)
1980 Nižinský
Zajatec japonských ostrovů (TV film)
1979 Agatha
Secret of Charles Dickens, The (TV film)
Záhadné písčiny
1978 Dotek Medúzy
Oddíl 10 z Navarone
1977 Exiles (TV film)
Telefon
1976 Trilby (TV film)
Where Adam Stood (TV film)
1974 Luther
1973 Den Šakala
1970 King and His Keeper, A (TV film)
The Adventurers
1969 Where's Jack?
1968 Fanatics, The (TV film)
Otley
Parachute, The (TV film)
Toggle (TV film)
1967 Henry IV (TV film)
1966 Arabeska
Gordon of Khartoum (TV film)
1964 Městečko prokletých II
1963 Bitter Harvest
Lover, The (TV film)
Prisoner, The (TV film)
Ten sportovní život
1956 Magic Fire
1955 Three Cases of Murder
1953 King Lear (TV film)
Salome
Will Any Gentleman...?
1952 Stranger Left No Card, The

TV seriály

1982 The Woman in White (TV seriál)
1980 Šogun (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky