foto

David Flores

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Dračí kletba (TV film)
2005 Netvor z pouště (TV film)
2004 Dračí bouře (TV film)
Mise (TV film)
2003 Bestie (TV film)
Bouře
Dračí klon
Varování
2002 Mach 2
Python 2
Stíhačková rally
2001 Únik z Alcatrazu

Režijní filmografie

Filmy

2013 Exterminátor (TV film)
2009 Neuvěřitelná cesta kapitána Drake (TV film)
2007 Jezero 2 (TV film)
Zapomenutá kletba (TV film)
2006 Supervoják SS (TV film)
2005 Dobyvatelé rudé planety (TV film)
2004 Boa vs. Python

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace