Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Akosi sa tu vrece roztrhlo s odpadmi. A pricom Lake Placid 2 nie je az taka hroza, ako by sa mohlo na prvy pohlad zdat. Pocas filmu som si napriklad stihol utriet prach, povysavat, vyniest smeti a odbordelit 2 izby. Na par efektnych vrazd tiez dojde. A ten krokodil je akurat len o trochu vacsi ako bezny hypermarket. 30 % ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu 84 minut zcela ztracenýho času. Až je mi tak nějak trapně - tentokrát ten pocit naprostý trapnosti a zmaru nepramení z debilního scénáře, kterej by zmáklo chytřejší dítě na nižším stupni mateřský školky...Ani z imbecilních chyb popírajících předchozí situace a opravdu "nečekaných dějových zvrat(k)ů"... Dokonce za to nemůže ani ohavná 3D animace, vedle níž by chlápek v zelených holínkách připomínal toho krokodýla o fous líp... Ani oškliví, nepříjemní a vyloženě dřevění lidé tvářící se jako herci... Není to ani absence sebemenšího humoru a nejtrapnější pokusy o vtip za poslední dekádu. ... Ten trapnej jsem totiž já, že jsem se na TOHLE vůbec kdy díval. Tak! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Někdo zoufale netalentovaný a prudce neschopný našel v kopírce zapomenutý scénář k Lake Placid, na každé druhé stránce navíc místo textu bylo otištěno holé pozadí (tedy prdel). Nálezce neváhal a natočil "Lake Placid 2". Na veřejných záchodcích odchytil bandu nejnesympatičtějších neherců jaké potkal, tvorbu speciálních efektů svěřil své tříleté neteři, popadl fotoaparát opatřený možností nahrávat delší časové úseky a stvořil... cosi. Jednička fungovala na solidním obsazení, sympatickém nadhledu a dobrých hláškách - žádné veledílo, ale bavila jsem se. Dvojka mě od začátku nutila mít zamyšlený výraz: je to vtip, je to míněno vážně? Napětí nulové, humor - byl tam nějaký?, zábava žádná. Po půlhodině můj prstík nahmatal červený čudlík ovladače a stisknutím mě uchránil dalších zážitků. Hvězdička jde na vrub zanedbatelné možnosti, že zbytek filmu nebyl tak nablblý a třeba z té kupky hnoje vyrostl alespoň plevel. 10% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jak amatérismus vždycky kráčí ruku v ruce s nadšením, může se pokusit žánrová rouška komedie zakrýt monumentální technické nedostatky. Tady se to podařilo tak napůl a protože autor nezapomněl na nezbytnou nutnost těchto filmů ukázat prsa, přihazuji navíc jednu pěticípou zmáčenou krokodýlími slzami smíchu nad speciálními efekty a do očí bijícími nesmysly. A vězte, že takový skok z lodi do zakaleného brčálu a následný podvodní záběr pořízený v chlorovaném bazénu jsou jen špičkou ledovce, číhajícího na váš Titanic filmového vkusu.. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli jedničku, tak tohle je prakticky to samé, akorát v poněkud horším provedení. Krokodýlů je víc, větší je bodycount, uvidéte i nějaké ty bradavky a spoustu digitálních krvavých efektů. Bohužel krokodýl není tak dobře udělán jako v jedničce, útoky jsou neuvěřitelně rychlé, takže se často nevejdou před kameru, herecké obsazení nic moc. No a poslední půlhodina - škoda mluvit. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama