Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Snagleo 

všechny recenze uživatele

Já jsem člověk, který filmy nikdy neodsuzuje podle hodnocení. Stejně tak tomu bylo i u tohoto. Příběh vypadal docela zajímavě a tak jsem si řekl, že bych si to mohl pustit. Sice 15% a místo mezi nejhoršími filmy nevypadá hezky, ale dal jsem tomu šanci. Občas mám chuť vypnout a kouknout na špatný film. No......to hodnocení mluví asi za vše. Celý ten příběh je sice docela zajímavý, ale špatně zobrazený. O grafické stránce ani nemluvím, ale ta k filmům podobného typu prostě patří, takže asi nemá cenu komentovat. Nejhorší jsou však dialogy, které se jednoduše nedají skoro vůbec poslouchat. Postavy (které jsou mimochodem úplně normální a skoro ničím zajímavé) mezi sebou vedou tak trapné a stupidní rozhovory, že to až bolí. Já ale dokážu i na špatně věci najít něco dobrého a i u tohoto jsem něco málo (opravdu málo) našel. Příběh je, když přehlédnu jeho zobrazení, fajn (docela). Film je i místy celkem napínavý. Tímto to vše dobré končí. Asi se najdou horší filmy, , ale to nic nemění na tom, že Únik z Alcatrazu je dost špatný film. 20% a to jsem ještě hodnej.... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Je to naprosté béčko, proto od toho nic neočekávat. Pominul jsem trikovou úroveň i inteligenci vojáků a ochranky. To, co mě nutilo dokoukat celý film, byla určitá dávka napětí. Ať se jednalo o první kontakt s ještěrem v podzemních tunelech, nebo následné jeho chytání resp. obráceně chytání lidí. Závěrečný fight už byla spíše sranda. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sněžná užovka o průměru ropovodu Družba si už brousí zoubky na hereckou atrapu Deana Caina a já to prostě beru tak, že jak má pan Skleněný svůj protějšek v Bruce the Unbreakable, má i Občan Kane svůj filmový protipól v podobě tohoto nezáživného arktického hnoje ze ztrouchnivělé dílny Phillipa J.Rotha. Ten člověk by mohl nudit za vlast a sklízel by jeden úspěch za druhým.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na území Antarktídy postavili medzinárodnú super zabezpečenú väznicu. Majú tam byť izolovaní najväčší a najnebezpečeneší zločinci z celej Zeme. Vďaka najmodernejším technológiam a krutým klimatickým podmienkam je tento objekt považovaný za dokonalé väzenie z ktorého sa nedá uniknúť. Má to byť nový aktický Alcatraz. Lenže počas dokončovacích prác sa hlboko pod ľadom prebudí obrovský prehistorický had, ktorý začne zabíjať personál, väzňov i členov záchranného teamu. * ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Úterní noc strávená u televizního přijímače. Přepínání kanálů dálkovým ovladačem - rychlý zrakový předěl na programovou synopsi a zaujetí názvem. "Únik z Alcatrazu" , prosím pěkně. Co to asi bude ? Říkal jsem si, že přeci takový film už někdy dříve vznikl a to dokonce s Clintem Eastwoodem v titulní roli. Že by nějaký novodobý remake ? Nikoli ! Toto je typický "céčkový" brak z edice levných DVD v poškozeném pošetkovém obalu. Nicméně, i tak nelituji toho stráveného času, sledováním podprůměrných triků a laciné kamery, která si fakt "jela". Věznice na Antarktidě, kde se vyskytne obří prehistorický plaz, který je v plné kráse ukázán asi jenom 2x za celou stopáž. Pokud Vás navnadilo jméno "Dean Cain" (alias Superman), tak budete asi zklamáni. Dean se na herectví totálně "vykašlal" a teď jede "šity". I tak je alespoň světlým okamžikemv tomto "blábolu". Kolem a kolem, dávám * a to za tu snahu o něco ale při tom z toho vyšlo velké nic. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama