foto

Linde Prelog

  • nar. 25.8.1949 (71 let)
    Hartberg, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
2016 Noc tisíce hodin
2009 Detektiv wider Willen (TV film)
Lurdy
2008 Odplata
2007 Muttis Liebling (TV film)
2005 Mein Mörder (TV film)
2004 Zuckeroma (TV film)
1995 Ärzte - Die indische Ärztin: Die Hochzeit (TV film)
1994 Ärzte - Die indische Ärztin: Die Heimkehr (TV film)
1993 Indien
Krücke
1992 Cappuccino Melange (TV film)
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
1986 Jonatana a čarodějnice
1980 Alpensaga - Ende und Anfang (TV film)
1978 Alpensaga - Die feindlichen Brüder (TV film)
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)

TV seriály

2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Královna noci (E02)
2018 Expert na zločin (TV seriál)
Paranoia (S01E06)
2014 CopStories (TV seriál)
Teufelsroller (S02E03)
Koide Oide (S02E02)
Kinderspül (S02E01)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Neue Wege (S03E12)
Soko Vídeň (TV seriál)
Todesengel (S06E06)
1994 Ärzte (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Spott-Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky