foto

Thomas Kautenburger

  • nar. 1961
    Dillingen/Saar, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Kontraband (TV film)
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
Too Focused
2011 Krokodýlové z předměstí 3
Kung Fu máma (TV film)
Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
The Evidence
2009 Nur eine Nacht (studentský film)
Reset - Der Film
Zwölf Winter (TV film)
2008 Wilsberg - Royal Flush (TV film)
2006 Das innere Auge
Hammer & Hart (TV film)
2005 Tatort - Der doppelte Lott (TV film)

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Elvis lebt (S01E07)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Bis zum Anschlag (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Bojovnice (S20E08)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kocovina (S17E13)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Věc důvěry (S10E04)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Pašeráci zvířat (S09E07)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky