foto

Karl Kranzkowski

  • nar. 1953
    Drieberg, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stralsund - Waffenbrüder (TV film)
Wer hat eigentlich die Liebe erfunden?
2015 Helen Dorn – Der Pakt (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Nebezpečně blízko (TV film)
2013 Tatort - Kalter Engel (TV film)
Táta na zkoušku (TV film)
2012 Bělyj tigr
2011 Alles was recht ist - Sein oder Nichtsein (TV film)
Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Hra osudu (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Nečekané štěstí (TV film)
Polizeiruf 110 - Aquarius (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
2009 Liebe Mauer
Stíny spravedlnosti (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Familie ist was Wunderbares (TV film)
Mordgeständnis (TV film)
Schokolade für den Chef (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
Wilsberg - Filmriss (TV film)
2007 Das Letzte Stück Himmel (TV film)
Dvojí výkupné (TV film)
Hranice zoufalství (TV film)
Korunní svědek (TV film)
Revoluce paní Ratcliffové
Solo für Schwarz - Tödliche Blicke (TV film)
Suchkind 312 (TV film)
Vaterherz (TV film)
2006 Ein starkes Team - Gier (TV film)
Kabriolet (TV film)
Mrak
Polizeiruf 110 - Die Lettin und ihr Lover (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
Pommery und Leichenschmaus (TV film)
Rauchzeichen
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schwarze Tulpen (TV film)
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
Tollpension (TV film)
2005 Das Duo - Blutiges Geld (TV film)
Pommery und Hochzeitstorte (TV film)
Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
2004 Frau fährt, Mann schläft
Hunger auf Leben (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
Princezna na útěku (TV film)
Pád Třetí říše
Tatort - Mörderspiele (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Der Fall Gehring (TV film)
Ein Schiff wird kommen
Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
Solo für Schwarz - Tod im Park (TV film)
Wenn es regnet
Červená a modrá
2002 Ctitel (TV film)
Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Hannas Baby (TV film)
Liebe und Verrat (TV film)
Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
Operation Rubikon (TV film)
Pommery und Putenbrust (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)
Tatort - Schützlinge (TV film)
Weil ich gut bin! (TV film)
2001 Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
Sperling und das Krokodil im Müll (TV film)
2000 Klub milionářů (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)
Touha po Jackovi
Trennungsfieber (TV film)
1999 Berlín v ohrožení (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Polizeiruf 110 - Katz und Kater (TV film)
Polizeiruf 110 - Live in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Spurlos verschwunden (TV film)
1997 Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)
Liebe Lügen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Exekution (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliche Küsse (TV film)
1995 Das Versprechen
Nikolaikirche (TV film)
Polizeiruf 110 - Taxi zur Bank (TV film)
1994 Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Bullerjahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)
1992 Große Fest, Das (TV film)
1989 Zakázaná láska
1984 Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (10)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
Helen Dorn (TV seriál)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Der kleine Mann (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Zmařené sny (S03E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Operace Gemini (S14E03)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Schumannova velká šance (S04E15)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Shnilá jablka (S02E17)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace