foto

Katharina Wackernagel

  • nar. 15.10.1978 (40 let)
    Freiburg im Breisgau, Bádensko-Württembersko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aenne Burda - Die Wirtschaftswunderfrau (TV film)
Axel, der Held
Wenn Fliegen träumen
2017 Cesta za černými rytíři
Ein starkes Team - Vergiftet (TV film)
Zemský soud - Příběh jedné rodiny (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
Městečko Urbino: Vražda v olivovém háji (TV film)
Tödliche Gefühle
2015 Bloß kein Stress (TV film)
2014 Immer wieder anders (TV film)
Mord am Höllengrund (TV film)
bestefreunde
2013 Jedes Jahr im Juni (TV film)
2012 Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
Die Mongolettes - Wir wollen rocken! (TV film)
Die Schuld der Erben (TV film)
Herbstkind (TV film)
Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2011 Die Letzte Lüge
Rififi in Berlin
Vater Mutter Mörder (TV film)
2010 Andělská pomsta (TV film)
Král zlodějů (TV film)
Liebe deinen Feind (TV film)
Sněhová bouře (TV film)
2009 Bloch - Schattenkind (TV film)
Der Fürsorger
Gier (TV film)
Résiste - Aufstand der Praktikanten
Sopka (TV film)
Tatort - Borowski und die heile Welt (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Bloch - Die blaue Stunde (TV film)
Die Schimmelreiter
Polska Love Serenade (studentský film)
Tengo un secreto
Wilsberg - Interne Affären (TV film)
2007 Bloch - Der Kinderfreund (TV film)
Contergan (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
Bloch - Die Wut (TV film)
Denk ich an Deutschland in der Nacht... Das Leben des Heinrich Heine (TV film)
Freundinnen fürs Leben (TV film)
Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Bloch - Der Freund meiner Tochter (TV film)
Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Bloch - Fleck auf der Haut (TV film)
Bloch - Schwestern (TV film)
Die Boxerin (studentský film)
Dornröschens leiser Tod (TV film)
Unser Pappa - Herzenswünsche (TV film)
2003 Bernský zázrak
Mädchen Nr. 1 (TV film)
Světlo v temnotách (TV film)
2002 Bloch - Ein begrabener Hund (TV film)
Bloch - Schwarzer Staub (TV film)
Bloch - Silbergraue Augen (TV film)
Bloch - Tausendschönchen (TV film)
Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Dinner with the Devil(s)
Déjà vu
Ostrov hrůzy (TV film)
Unser Pappa (TV film)
Venus Talking
2000 Der Zufall und das Ende
Hat er Arbeit? (TV film)
1999 Škola smrti (TV film)
1998 Leonora's Song

TV seriály

2019 Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
Das Phantom (E12)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
Druck (E03)
další epizody (4)
Friesland (TV seriál)
Irrfeuer (E04)
Stralsund (TV seriál)
Kein Weg zurück (E11)
2016 Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
Schutzlos (E09)
2015 Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Es ist nie vorbei (E07)
Kreuzfeuer (E06)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
Donna Leonová (TV seriál)
Jako přes tmavé sklo (E15)
2002 Bloch (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace