foto

Folker Banik

  • nar. 1967
    Kiel, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jetzt.Nicht.
2016 Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
2015 Besser als Du (TV film)
Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
Wilsberg – Bittere Pillen (TV film)
2014 Helen Dorn - Unter Kontrolle (TV film)
Marie Brand und das Mädchen im Ring
2013 Blutgeld (TV film)
Nichts für Feiglinge (TV film)
Rivalové
Schneewittchen muss sterben (TV film)
Schwestern
2012 Láska na prvním místě (TV film)
2011 Její poslední den (TV film)
Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
2009 Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Romy (TV film)

TV seriály

2015 Rentnercops (TV seriál)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Prachy vládnou světu (S17E02)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Herzflimmern - Liebe zum Leben (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Lena - láska mého života (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Herzog (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Falešná hra (S05E12)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace