foto

Martin Bodin

  • nar. 28.9.1903
    Klinte, Švédsko
  • zem. 7.10.1976 (73 let)
    Sollentuna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1965 Att angöra en brygga
1964 Svenska bilder
Äktenskapsbrottaren
1961 Stöten
1960 Kärlekens decimaler
1959 Bara en kypare
Fröken Chic
Himmel och pannkaka
1958 Den store amatören
Flottans överman
Jazzgossen
1957 Med glorian på sned
Sommarnöje sökes
1956 Sista paret ut
Skorpan
1955 Enhörningen
Vildfåglar
1954 Flottans glada gossar
I rök och dans
Lekce v lásce
1953 Dansa, min docka...
Ingen mans kvinna
1952 Blondie Biffen och Bananen
Flyg-Bom
Möte med livet
Säg det med blommor
1951 Skeppare i blåsväder
Tull-Bom
1950 Medan staden sover
1949 Greven från gränden
Jen matka
Pappa Bom
1948 En svensk Tiger
Intill helvetets portar
1947 Det kom en gäst
Rallare
Tösen från Stormyrtorpet
1946 Ballongen
Driver dagg faller regn
Pengar - en tragikomisk saga
1945 Hans majestät får vänta
Oss tjuvar emellan eller En burk ananas
Resan bort
1944 Excellensen
Klockan på Rönneberga
På farliga vägar
Štvanice
1943 I dag gifter sig min man
Prästen som slog knockout
1942 Flickan i fönstret mitt emot
Sexlingar
1941 Stackars Ferdinand
1940 Gentleman att hyra
Přítelkyně pana bankéře
1939 Kadettkamrater
Landstormens lilla Lotta
Valfångare
1938 Bara en trumpetare
Den stora kärleken
Fram för framgång
1937 Adolf Armstarke
Familjen Andersson
1936 33.333
1935 Kärlek efter noter
Valpuržina noc
1934 Simon i Backabo
Sången till henne
Uppsagd
1933 Augustas lilla felsteg
1932 Hans livs match
Värmlänningarna
1931 Mon coeur et ses millions
Skepp ohoj!
Skepparkärlek

TV seriály

1967 Kullamannen (TV seriál)

Dokumentární

1948 Uppbrott

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace