foto

Gijs Scholten van Aschat

  • nar. 16.9.1959 (59 let)
    Doorn, Utrecht, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De dirigent
Doris
2017 Kill Switch
Obsession (divadelní záznam)
War Machine
2016 Divoká kočka
2015 Publieke werken
2014 De onderkoning: strijd om de grondwet
Tůň
2012 Doodslag
2010 Dech
Tirza
2009 Třetí poločas
2008 Dopis pro krále
Tiramisu
2006 Afblijven
2005 Kameleon 2
Masterclass
2003 Cloaca (TV film)
De passievrucht
De schippers van de Kameleon
2002 Afrekening, De (TV film)
Babyphoned
Loenatik – de moevie
2001 Bovenman, De
De grot
Olivetti 82
Storm in mijn hoofd
2000 De zwarte meteoor
Lek
1998 Glinsterend pantser, Het (TV film)
1997 Hráč
Zonder Zelda
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
1992 Tři nejlepší věci v životě
Zrazená (TV film)
1991 Provincie, De
1989 De avonden
1984 Gebroken spiegels

TV seriály

2016 Als de dijken breken (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
2013 Doris (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Boks (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 Vloer op, De (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
Oud geld (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Tůň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace