foto

Jean-Pierre Bouvier

  • nar. 30.9.1948 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mourir d'aimer (TV film)
2003 Par amour (TV film)
Rozvod po francouzsku
1998 Venise est une femme (TV film)
1995 Un homme de coeur (TV film)
1994 Un jour avant l'aube (TV film)
1993 De père inconnu (TV film)
Mé oblíbené období
1992 Vieille canaille
1990 Baie des Anges connection (TV film)
1989 Danse du scorpion, La (TV film)
Ingénieur aimait trop les chiffres, L' (TV film)
1988 Haute tension - Le visage du passé (TV film)
1986 831, voyage incertain
L'Été 36 (TV film)
1985 Abandons
1984 Fausses confidences, Les
La Jeune Femme en vert (TV film)
1983 Orphée (TV film)
1981 Le tout pour le tout (TV film)
1980 Fourbe de Séville, Le (TV film)
Les liaisons dangereuses (TV film)
1979 Belle vie, La (TV film)
Subversion
1977 Goodbye, Emmanuelle

TV seriály

2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Pace e salute, Marleau ! (S03E04)
2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Ztracení (S22E01)
2010 Paradise kemp (TV seriál)
Doc Love au camping (S02E03)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
Le plus beau jour de leur vie (S01E07)
Baignade interdite (S01E04)
Zvěrokruh (TV seriál)
2004 Zvěrokruh (TV seriál)
2000 Sandra et les siens (TV seriál)
1998 Marmottes, Les (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Velké vlny (TV seriál)
1992 Jezdkyně (TV seriál)
Les Cœurs brûlés (TV seriál)
1991 Dobrodruzi z Rio Verde (TV seriál)
1989 Dědictví (TV seriál)
Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)
1980 L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky