foto

Rolf Zacher

  • nar. 28.3.1941
    Berlín, Německá říše
  • zem. 3.2.2018 (76 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tod auf Raten
2016 Makej, kovboji!
2015 Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2014 Nesmysl
Vergrabene Stimmen
2013 Just Married - Hochzeiten zwei (TV film)
Ohne Gnade
Prameny života
2012 Ihr Brief zur Hochzeit (studentský film)
2010 Die Friseuse
Frösche petzen nicht (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Chaostage - We Are Punks!
Die Liebe und Viktor
Kill Your Darling (TV film)
Lulu a Jimi
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
2005 Andersrum (TV film)
Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2004 Männer wie wir
2002 Smrt in-line (TV film)
Väter
1999 Der Schatz, der vom Himmel fiel
Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
Voll auf der Kippe (TV film)
1998 Letzte Chance für Harry (TV film)
Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsmäßig Mallorca (TV film)
1997 Ein Rucksack voller Lügen
1996 Magi randagi, I
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das Kind (TV film)
Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
Weibsbilder
1995 Die Gebrüder Skladanowsky
Frau will nach oben, Eine (TV film)
Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Fünf Millionen und ein paar Zerquetschte (TV film)
Immer wenn sie Krimis liest (TV film)
Männer vom K3 - Keine Chance zu gewinnen, Die (TV film)
Voll normaaal
Zwei Brüder (TV film)
1992 Brocken, Der
Jeď trabi jeď 2
Tatort - Blindekuh (TV film)
1991 Mörderische Entscheidung (TV film)
Superstau
1990 Bei mir liegen Sie richtig
1989 Der blaue Mond (TV film)
Místo činu - Krvavá stopa (TV film)
Schweinegeld
1988 Rosinenbomber (TV film)
Sommer des Falken, Der
Unding der Liebe, Ein (TV film)
Venusfalle, Die
Z.B. ... Otto Spalt
1987 Chaos im Gotthard (TV film)
Chinesen kommen, Die (TV film)
Gambit (TV film)
Kinder aus Stein (TV film)
Peng! Du bist tot!
Smaragd
1986 Heidenlöcher
Va Banque
1985 Formel Eins Film, Der
Tatort - Miese Tricks (TV film)
Tödlich gilt nicht (TV film)
1984 Annas Mutter
Art von Zorn, Eine (TV film)
Frau mit dem roten Hut, Die
Místo činu - Vila na předměstí (TV film)
Schulmädchen '84
Tapetenwechsel
1983 Heartbreakers, Die
Schwarzfahrer
Zuckerhut (TV film)
1982 Gast, Der (TV film)
Gutes Land, Ein
Kouzelný vrch
Ungleicher Lohn (TV film)
1980 Endstation Freiheit
Tatort - Der gelbe Unterrock (TV film)
1978 Son of Hitler
1977 Eierdiebe
Hauptdarsteller, Der
1976 Paule Pauländer
Rozsudek
S láskou k vlasti nejdál dojdeš
Silný Ferdinand
1974 Chapeau claque
Ermittlungen gegen Unbekannt (TV film)
Letzte Schrei, Der
Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1973 Kleine Löwe und die Großen oder Die Patriarchen und die Diplomatie, Der (TV film)
1972 Harlis
Liebe, so schön wie Liebe
Tatort - Strandgut (TV film)
1971 Aufstiegschancen (TV film)
Die Schrott-Story (TV film)
Jaider, der einsame Jäger
Terror Desire
Wie starb Roland S.? (TV film)
1970 Mädchen mit Gewalt
O.K.
Rose für Jane, Eine (TV film)
Zwei ganze Tage (TV film)
1969 Cantando a la vida
Ehepaar sucht gleichgesinntes
Helgalein
Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
1968 Der Partyphotograph
Liebe und so weiter
Morgens um Sieben ist die Welt noch in Ordnung
Tamara
Tramp oder der einzige und unvergleichliche Lenny Jacobsen (TV film)
Wo man sich trifft (TV film)
1967 Abgründe (TV film)
Claire (TV film)
Stella (TV film)
Trennung, Die (TV film)
1966 Beginn, Der (TV film)
L'espion
Ono
1964 Das siebente Opfer
1961 Zu jung für die Liebe?

TV seriály

2011 Spezialeinsatz (TV seriál)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Mikado (S01E12)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Shnilá jablka (S02E17)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Dr. Monika Lindt - Kinderärztin, Geliebte, Mutter (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Drei zum Verlieben (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Knastmusik (TV seriál)
Mit Leib und Seele (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (6)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Angelo und Luzy (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
Büro, Büro (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Dokumentární

2009 Christoph Schlingensief - Die Piloten
2008 Die 30 besten Berlin-Filme (TV film)
1999 Federmann (TV film)
1985 Geschichten aus zwölf und einem Jahr

TV pořady

2007 Krömer - Die internationale Show (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
POP 2000 (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1997 Leute heute (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace