foto

Soupy Sales

  • nar. 28.1.1928
    Franklinton, North Carolina, USA
  • zem. 22.10.2009 (81 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Angels with Angles
Candid Camera: 5 Decades of Smiles - a.z.
The Innocent and the Damned
2002 The Griffin and the Minor Canon (TV film)
2001 Black Scorpion Returns
This Train
2000 A Little Bit of Lipstick
Behind the Seams
1999 Palmer's Pick Up
1998 Svatý muž
1993 The Making of '...And God Spoke'
1978 Hooper
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
1968 The Pied Piper of Astroworld (TV film)
1966 Birds Do It
1963 Vlastní žena se nekritizuje
1961 The Two Little Bears

TV seriály

2001 Black Scorpion (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1983 Saturday Supercade (TV seriál)
1980 To Tell the Truth (TV seriál)
1977 Sha Na Na (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
To Tell the Truth (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Lunch with Soupy Sales (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)

Dokumentární

2016 Frank Zappa: Vlastními slovy - a.z.
2015 Hey Moe, Hey Dad! (TV seriál) - a.z.
2008 Be Funny
Mr. Laughs: A Look Behind the Curtain
1998 NY TV: By the People Who Made It - Part I & II
1986 Let's Go Mets
1975 The Sunshine Boys

Host

TV pořady

2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1990 The Marsha Warfield Show (TV pořad)
1988 Blackout (TV pořad)
1985 Sally Jessy Raphael (TV pořad)
1984 Body Language (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1980 Chain Reaction (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1977 Shoot for the Stars (TV pořad)
To Say the Least (TV pořad)
1976 Junior Almost Anything Goes (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
The Soupy Sales Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1974 The $25,000 Pyramid (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 Baffle (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
The CBS Festival of Lively Arts for Young People (TV pořad)
1972 The Wacky World of Jonathan Winters (TV pořad)
1971 Three on a Match (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
You're Putting Me On (TV pořad)
1968 Funny You Should Ask (TV pořad)
Showtime (TV pořad)
The Joan Rivers Show (TV pořad)
The Nick Clooney Show (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1967 Our Place (TV pořad)
Personality (TV pořad)
Snap Judgment (TV pořad)
Stars for Israel (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Pat Boone Show (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
The Roger Miller Show (TV pořad)
The Soupy Sales Hour (TV pořad)
1965 Hullabaloo (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 Here's Edie (TV pořad)
The Judy Garland Show (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
The Bob Hope Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky