foto

Grant Harvey

  • nar. 5.2.1966 (53 let)
    Thompson, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Vánoční horor
2014 Nearly Wed
2013 Příběh vražedkyně (TV film)
2011 Pohřešovaná (TV film)
2009 Held Hostage (TV film)
2008 Doznání (TV film)
Freezer Burn: The Invasion of Laxdale
Nemocná láskou (TV film)
2004 Moje sestra vlkodlak 3
1998 Friday's Tired
1996 American Beer

TV seriály

2019 Burden of Truth (TV seriál)
Salesman, Cheats and Liars (S02E01)
2018 The Detail (TV seriál)
Wynonna Earp (TV seriál)
Waiting Forever For You (S03E08)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Cvok (S01E06)
12 opic (TV seriál)
Svědek (S03E10)
X-company (TV seriál)
Masquerade (S03E02)
Creon Vs. Ixion (S03E01)
Orphan Black (TV seriál)
Manacled Slim Wrists (S05E06)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
12 opic (TV seriál)
Vetřelec (S02E07)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Miluju Lucy (S02E06)
X-company (TV seriál)
Night Will End (S02E02)
Creon Via London (S02E01)
Orphan Black (TV seriál)
The Scandal of Altruism (S04E06)
2015 Helix (TV seriál)
Plody zla (S02E06)
Hladomorna (S02E05)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Chemie (S05E12)
Rozjímání (S05E11)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Effects of External Conditions (S01E04)
Played (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
William (S04E09)
2006 Whistler (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lost Transmissions
2017 Dopad

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Pops (S01E10)
The Would-Be Prince of Darkness (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
The Vessel (S11E14)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Náhradníci (S03E08)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec velkého manipulátora (S10E09)

Dokumentární

2016 Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)
2001 Filmography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace