foto

Jim Frohna

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Eve
2014 Break Point
2013 Tajné hrátky
2008 Peep Show (TV film)

TV seriály

2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
The Barter Economy (E07)
A Short History of Weird Girls (E05)
další epizody (7)
K smrti trapný (TV seriál)
The Return (S01E05)
Sugar and Spice (S01E04)
The Cost of a Free Buffet (S01E03)
další epizody (4)
Transparent (TV seriál)
Babar the Borrible (S04E07)
Born Again (S04E05)
Cool Guy (S04E04)
další epizody (6)
2016 Transparent (TV seriál)
Elizah (S03E01)
2015 Transparent (TV seriál)
Grey Green Brown & Copper (S02E10)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
další epizody (8)
2014 Transparent (TV seriál)
Why Do We Cover the Mirrors? (S01E10)
Looking Up (S01E09)
Best New Girl (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2007 Does Your Soul Have a Cold?

Producentská filmografie

Filmy

2018 Eve

Režijní filmografie

TV seriály

2017 I Love Dick (TV seriál)
This Is Not a Love Letter (E06)
Transparent (TV seriál)
I Never Promised You a Promised Land (S04E06)
2015 Transparent (TV seriál)
The Book of Life (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace