foto

In-ho Tae

  • nar. 2.5.1980 (40 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baesimwondeul
Nina naena
2018 Myeongdang
2017 Naegeman boineun namja
V.I.P.
2016 Gosanja, daedongyeojido
2015 Teuljong : ryangchensalingi
Yeongdo
2014 Óda na mého otce
2013 Sinsegye
Yeonaeui wondo
2012 Daensing kwin
2011 Aideul...
2010 Vegetariánka
Wedingdeureseu
2009 Abbaga yeojadeul jongahae
2007 Nunbusin nare
2004 Gwishini sanda
Haryu insaeng
1999 Pták zastavený v letu

TV seriály

2020 Annyeong deurakyula (TV seriál)
2019 Gungmin yeoreobun (TV seriál)
2018 Žít (TV seriál)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Boksunoteu (TV seriál)
Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
Hanyeoreumbameui chueok (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
2016 Goot waipeu (TV seriál)
Madam Angteuwan (TV seriál)
Nangmandagteo Kimsaboo (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
Neoreul gieokhae (TV seriál)
2014 Misaeng (TV seriál)
2013 Kalgwa kkot (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky