Reklama

Reklama

Sisyfos: Mýtus

(seriál)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Nevysvětlitelná událost odhalí geniálnímu inženýrovi nebezpečná tajemství skrytého světa a seznámí se s ženou, která za ním přišla z budoucnosti. (Netflix)

Recenze (11)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

2,5* -- Nápad to nemělo špatný, ale celek bohužel působí jako rozmáznuté hovno. Víte, takové to, když jdete a uvidíte před sebou rozmáznuté hovno, někdo do něj šlápnul, ale tak nešťastně, že po něm uklouznul a vy se jen divíte, jak dlouhou cestu mohl někdo takhle na hovně ujet, protože takhle daleko rozjeté lejno snad ani rozmáznout nejde. Tak takhle moc tenhle seriál, který max 3-4 díly příběhu rozmázl na neuvěřitelných 16, působí. Místy to působí navíc hrozně amatérsky a člověk by řekl, že si to natáčel někdo na crowdfunding. nebo se na tom střídalo strašně moc lidí. ()

madline24 

všechny recenze uživatele

I kdyz jsem tomu na zacatku neverila, zvladla jsem vsech 16 nekonecnych dilu, protoze miluju vsechno, co je o cestovani casem a navic jsem nedavno objevila kouzlo JK kinematografie:)  Reknu to asi takhle: dokoukat se to da, ale chce to byt bud slusnej masochista, nudit se, nebo byt zavislak na cestovani casem jako ja, jinak je to k nepreziti. Namet super, herci me bavili, ale: je to moc dlouhe, serialu by sluselo 9-10 dilu, tech 16 je ulet, nuda a roztahanost, ktera je o nicem. A druha vec (asi to nejhorsi, co bilo do oci): nulova chemie mezi dvema hlavnimi hrdiny. Pritom jsou nonstop na obrazovce a prave interakce mezi nima je to hlavni. Tihle dva vypadaji, ze jsou prinejlepsim bracha a segra, navic z rodiny, kde dotek je sprosty slovo. Uplne je z nich citit, jak se k sobe nechteji ani priblizit. Za me tohle bylo asi nejhorsi, ta nekonecna delka se dala zvladnout:) ()

Reklama

Swifft 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem to dokoukal.... Námět moc pěknej, zpracování jednotlivých dílů relativně dobrý, pokud vynecháme nelogičnost chování značné části účinkujících. Pokud se ale zaměříme na to cestování v čase, tak je tam tolik paradoxů, že je to vlastně nesmysl... nemluvě o závěru, kdy jsou tam hlavní hrdinové spolu, i když je to nemožné, protože So-he je v té době asi 13.... Škoda, že to nenatočil někdo schopnější. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavé korejské sci-fi o cestování časem. Celé se to točí kolem mladého genia, který vede multimilionovou společnost. Ten přežije pád letadla a z budoucnosti za ním přicestuje záhadná dívka. Postupně pronikáme do děje a začne nám vše dávat smysl. Svět stojí před globálním zničení a velkou roli v tom hraje sestrojení stroje času. Tohle se vlastně řeší celou dobu. Postavy stále neví, zda mohou něco změnit, nebo jestli je vše předem dané. Místy to trochu připomíná Terminátora a samo si to z něj občas utahuje. Možná to nemuselo být tak natahované, ale jinak se mi to líbilo. Hlavně finále je super. "Budoucnost není předurčena." ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Jsem v šoku ze zdejšího hodnocení. Takhle doprasený zpracování docela dobrýho příběhu jsem už dlouho nezaznamenala. Zvládla jsem prvních pět epizod a dál už to prostě nešlo. Možná to měla být parodie? Terminator, McGyver a wuxia prvky.. Naprosto nelogicky jednající postavy. Fyzika, chemie a další vědecké obory dostávají v každém díle několikrát na prdel. Do toho špatné herecké výkony.. Ta hvězdička je za příběh jako takovej ten mi za těch pět dílů přišel fajn. Ale jinak fakt hrůza. ()

Galerie (122)

Reklama

Reklama