foto

Jozef Hakl

  • nar. 9.11.1926
    Ivanka pri Dunaji, Slovensko, Československo
  • zem. 20.1.2004 (77 let)
    Ivanka pri Dunaji, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Medveď (TV film)
1988 Lúčenie (TV film)
Pytačky (TV film)
1987 Páni Glembayovci (divadelní záznam)
Čakanie na všedné dni (TV film)
1986 Moliére (TV film)
Posledná zastávka (TV film)
1985 Kamenný chodníček (TV film)
1984 Epizóda (TV film)
1983 Dvojaký život doktora Šela (TV film)
Mefisto a Faust v Paríži (TV film)
Monika (TV film)
Upratovanie (TV film)
1982 Doktor Bencúr (TV film)
Májový víkend (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
1981 Aktovky (TV film)
1980 Aký požičaj, taký vráť (TV film)
Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Macbeth (divadelní záznam)
Pozor na anjelov (TV film)
Príbeh na pobreží La Ballena (TV film)
Recept od starej mamy (TV film)
Teta na zjedenie (TV film)
1979 Dvanásť nahnevaných mužov (TV film)
Sonatína pre páva (TV film)
Tri svadby (TV film)
Šimon a Veronika (TV film)
1978 Muž z Manassasu (TV film)
1976 Deväť opustených kabeliek (TV film)
Dni Turbinovcov (TV film)
Keď zašumia biele brezy (TV film)
Na priamej linke (TV film)
Sluha dvoch pánov (divadelní záznam)
Syn (TV film)
Zlatá runa (TV film)
Štyria grobiani (TV film)
1975 Chlapské leto (TV film)
Dnes večer prídu Prúdy (TV film)
Jurát (TV film)
Čokoládový hrdina (TV film)
1974 Jaríkovský kostol (TV film)
Škriatok (TV film)
1973 Mamka Pôstková (TV film)
Na jednom dvore (TV film)
Víťazný čas (TV film)
Žobrácke dobrodružstvo (TV film)
1972 Anglická blcha v cárskom Rusku (TV film)
Bačova žena (TV film)
Tesne pred záverečnou (TV film)
Čln cez jazero (TV film)
1971 Kocúrkovo (TV film)
Konfigurácia (TV film)
Žena v župane (TV film)
1970 Chlapci (TV film)
Len jeden bude žiť (TV film)
Rómeo a Júlia (divadelní záznam)
Žiarlivý Extramadurčan (TV film)
1969 Candida (TV film)
Je Mary Duganová vinná? (TV film)
Náhrdelník (TV film)
Pravda je mŕtva (TV film)
Rozhodujúci krok (TV film)
Rozmajrín (TV film)
Sedem brán Tébskych (TV film)
Slučka alebo Smrť na splátky (TV film)
Učiteľ tanca (divadelní záznam)
Vinníci (TV film)
1968 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
Dobrodružstvo pri obžinkoch (TV film)
Kto sa raz dotkne hviezd (TV film)
Laura (TV film)
Rozmar (TV film)
Skutočná pravda (TV film)
Čarokrásna pani majstrová (TV film)
1967 Biela (TV film)
Dobrý úkryt (TV film)
Horiaci muž (TV film)
Pasca (TV film)
Svätý experiment (TV film)
Trikrát zvoní vrah (TV film)
Yvetta (TV film)
Červená Roza (TV film)
Štyri strany sveta (TV film)
1966 Canarisova krvavá hviezda (TV film)
Drotár (TV film)
1965 Diabol a pán boh (divadelní záznam)
Nepochovaní (TV film)
Plynové lampy (TV film)
Prebuď sa a spievaj (TV film)
1964 Dvaja (TV film)
Komédie česká o bohatci a lazarovi (studentský film)
Muž pre každé počasie (TV film)
S láskou sa neradno zahrávať (TV film)
Sám vojak v poli (TV film)
Tajomstvo (TV film)
1963 Proces o oslí tieň (TV film)
1962 Najdúch (divadelní záznam)

TV seriály

1980 Bakalári (TV seriál)
1976 My sme malí muzikanti (TV seriál)
1972 Môj autor (TV seriál)
1971 Sedem múdrych majstrov (TV seriál)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)

TV pořady

1972 Nedeľná chvíľka poézie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace