foto

Mathias Harrebye-Brandt

  • nar. 1974
    Flensburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher - Morgens stürmisch, abends Liebe (TV film)
2017 Katie Fforde: Bellino štěstí (TV film)
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
2015 Der Fall Barschel (TV film)
Die Geschichte einer Legende
Upovídaná láska (TV film)
2014 Und Äktschn!
2013 Poslední léto (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
Dva životy
Mrtví a živí
2011 Hanna
2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
2009 Pštrosí štěstí (TV film)
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Liebesblind (S05E01)
2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
2015 Der Lack ist ab (TV seriál)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Terra X: Freibeuter der Meere - Sir Francis Drake (TV film)
1982 Terra X (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky