foto

Peer Augustinski

  • nar. 25.6.1940
    Berlín, Německá říše
  • zem. 3.10.2014 (74 let)
    Overath, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Král Matěj
2002 Abendstimmung (studentský film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
Čtyři nebojsové
1995 Hotel Mama (TV film)
1994 Asterix dobývá Ameriku
1991 Elfenbein (TV film)
1987 Dies Bildnis ist zum Morden schön (TV film)
1984 Abgehört (TV film)
Bereit zum Mord (TV film)
Is' was, Kanzler
1983 Der Mustergatte (TV film)
Mensch, Berni (TV film)
1982 Treffpunkt Airport (TV film)
1981 Zum Frühstück zwei Männer (TV film)
1979 Wencke, Udo und der blaue Diamant (TV film)

TV seriály

2002 Král Matěj (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Matchball (TV seriál)
1993 Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Poslední odvolání (S03E02)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Gespenstergeschichten (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Das kann ja heiter werden (TV seriál)
Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Rom ist in der kleinsten Hütte (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Exil (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Susi (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)

Dokumentární

1979 Tortur mit Torte - Wie macht man Klimbim und anderen Tingeltangel? (TV film)

Host

TV pořady

2008 Lachgeschichten (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1996 Versteckte Kamera - Prominente hinter's Licht geführt (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace