foto

Sandra Voe

  • nar. 6.10.1936 (83 let)
    Shetlandy, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mother
2012 Blood
2009 Shadows in the Sun
2008 Bázlivé srdce
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
Verborgen gebreken
2003 Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
2002 Lake, The
2000 Poslední mušketýr (TV film)
1999 Feliciina cesta
Great Expectations (TV film)
Real Women II (TV film)
1997 Zimní host
1996 Prolomit vlny
The Bare Necessities (TV film)
1995 Vesnická aféra (TV film)
1994 Look Me in the Eye (TV film)
Nehynoucí láska
1993 Nahý
1992 Salt on Our Skin
1989 Erik Viking
1988 Final Run (TV film)
1986 Comrades
1985 Past Caring (TV film)
1983 Across the Water (TV film)
Místní hrdina
The Ploughman's Lunch
1982 Spaver Connection, The (TV film)
1981 Andrina
1979 Agatha

TV seriály

2017 Rodinné sídlo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2016 The Coroner (TV seriál)
The Foxby Affair (S02E08)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Mortal (S07E05)
2010 Wallander (TV seriál)
Muž, který se usmíval (S02E02)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čtyři pohřby a jedna svatba (S09E05)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Nepřítel dští oheň (S03E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1994 Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1993 Body and Soul (TV seriál)
1992 Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Nepřátelský svědek (S05E03)
1989 Press Gang (TV seriál)
The Jim Henson Hour (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Nation's Health (TV seriál)
1980 Sounding Brass (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky