foto

Thomas Anzenhofer

  • nar. 1959
    Ulm, Baden-Württemberg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spuren der Rache (TV film)
2010 Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
2006 Nevěř nikomu! (TV film)
2005 Klaun
2004 Big Ben - Sport zabíjí (TV film)
Doppelter Einsatz - Die Wahrheit stirbt zuletzt (TV film)
Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
2003 Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
2002 In einer Nacht wie dieser (TV film)
Inspektor Rolle - Sex-Inserate (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1997 Gesches Gift
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
1996 Klaun (TV film)
Schönste Tag im Leben, Der (TV film)
Und keiner weint mir nach
1995 Operation Medusa (TV film)
1986 Die Reise
1985 Smrt bílého koně
1984 Die Platzanweiserin (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Triky (S20E14)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Smíšené pocity (S01E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Zaměřte se na dálnici (S09E14)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Falešné signály (S07E02)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
Millennium Mann (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace