foto

Irena Hampejsová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1991 Případy pana Janíka (TV film)
1990 Sólo pro mou ženu (TV film)
1988 Křivda (TV film)
Tři chlapi a dáma (TV film)
1984 Jestřábí věž (TV film)
1983 Inzerát (TV film)
1981 Příjemce platí v dolarech (TV film)
1978 Deti z tehlového dvora (TV film)
1974 Bellinzonova pyramida (TV film)
Bližní na tapetě: Výlet do neznáma (TV film)
U tří nevěst (TV film)
1973 Hop, děti, do života (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Embéčko (TV film)

TV seriály

1985 Černá země (TV seriál)
1979 Plechová kavalérie (TV seriál)
Dožínky (E07)
Svah (E06)
Když nastaly deště (E05)
další epizody (7)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

1990 Africká řemesla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace