foto

Kyra Sophia Kahre

  • nar. 27.3.1989 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110 - Heilig sollt ihr sein! (TV film)
Tatort - Gefangen (TV film)
2019 Weingut Wader – Neue Wege (TV film)
Weingut Wader – Nur zusammen sind wir stark (TV film)
2018 Tatort - Wer jetzt allein ist (TV film)
Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (TV film)
Weingut Wader - Die Erbschaft (TV film)
2017 Die Chefin - Prager Kristalle (TV film)
2016 Die Hebamme 2 (TV film)
Polizeiruf 110 – Wölfe (TV film)
2015 LenaLove
Mein Sohn Helen (TV film)
What You Want Is Gone Forever
2014 Schönefeld Boulevard
Tři pírka (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
Fakjů pane učiteli

TV seriály

2019 Der Lehrer (TV seriál)
Hast du Pech beim Denken, oder was?! (S07E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crystal (S19E04)
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Bum Bum (S02E05)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Erwartungen (S03E02)
Überleben (S03E01)
Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
SOKO Wismar (TV seriál)
Reifeprüfung (S15E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Královrah (S22E05)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Chuť do života (E04)
2012 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky