foto

Magaly Godenaire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Talár
2013 Complices, Les (TV film)
2010 Notre Dame des Barjots (TV film)
2009 Le chant des sirènes
Les Herbes folles
2007 Vérités assassines (TV film)
2005 Appel d'air
Olé!
2004 Noli me tangere
2000 Le truc

TV seriály

2009 Nováčci (TV seriál)
Nouveau départ (S03E02)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace