Reklama

Reklama

Danna García

Danna García

nar. 04.02.1978 (46 let)
Bogotá, Kolumbie

Zajímavosti (7)

Bella Calamidades (2010)

  • Seriál se měl původně jmenovat „Lola Calamidades“ a měl být uveden již koncem roku 2008 – natočen byl však pouze pilot, v němž si ústřední dvojici zahráli Christian Meier a Danna García, nicméně natáčení seriálu započalo až 17. srpna o rok později a Meier odstoupil kvůli jiným závazkům. Nahradit jej měl Martín Karpan, avšak ten dle studia neměl s hrdinkou tu správnou chemii a roli nakonec získal Segundo Cernadas. (fiLLthe3DD)

Někdo se dívá (2010)

  • Christian Meier (Rodrigo) a Danna García (Piedad) si měli zahrát hlavní role v jiném seriálu od Telemunda, a to v Bella Calamidades (od r. 2010) – oba se v roce 2008 objevili v pilotním traileru, nicméně nakonec ztvárnili pár jen v tomto seriálu. Danna si však v Bella Calamidades přeci jen zahrála. (fiLLthe3DD)

Někdo se dívá (2010)

  • V úvodní znělce si můžeme všimnout scény, ve které vystrašená Piedad (Danna García) utíká před vrahem zapadlou uličkou. Tato snéna však byla natočena čistě pro účely traileru a v seriálu tuto scénu nenajdeme. (fiLLthe3DD)

Plameny vášně (2003)

  • Danna García (Norma) má ve skutečnsti z koní strach – při natáčení Al Norte del Corazón (od r. 1997) totiž byla zalehnuta koňem poté, co ze zvířete spadla. Během natáčení této novely pak brečela pokaždé, když měla na koni sedět. Jelikož jsou ovšem při jízdě na koni postavy mnohdy zabírány od pasu nahoru, vyřešilo se to tak, že Danna seděla na ramenou jednomu ze členů štábu – ten měl k sobě upevněny otěže a předstíral cválání. Kontakt s koňmi se tak herečce minimalizoval na nezbytné minimum. (fiLLthe3DD)

Plameny vášně (2003)

  • Mnoho diváků se domnívalo, že herecké duo Danna García (Norma) a Mario Cimarro (Juan) tvoří zamilovaný pár i ve skutečném životě – pravda to sice nebyla, ale producenti seriálu toto tvrzení v době premiéry podpořil a tvrdili, že se herci zamilovali. (fiLLthe3DD)

Al norte del corazón (1997)

  • Danna García (Eloisa) během natáčení spadla z koně – k její smůle jí zvíře ještě zalehlo a herečka musela strávit v nemocnici dva týdny. Od té doby má z koní strach. (fiLLthe3DD)

Herečka

Reklama

Reklama