foto

Christian Meier

  • nar. 23.6.1970 (49 let)
    San Isidro, Lima, Peru

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doble
Todas las mujeres son iguales
2016 Todos los hombres son iguales
2015 ¡Asu Mare! 2
2012 Mar de Fondo
2008 Valentino y el clan del can
2005 Mujer de mi hermano, La
2000 Ciudad de M
1998 No se lo digas a nadie
1994 Watchers III

TV seriály

2014 Cosita Linda (TV seriál)
La Malquerida (TV seriál)
2012 Lynch (TV seriál)
2010 Někdo se dívá (TV seriál)
2008 Doña Bárbara (TV seriál)
2007 Zorro: Meč a růže (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
La Tormenta (TV seriál)
2004 Luna, la heredera (TV seriál)
2003 Luciana y Nicolás (TV seriál)
2001 Amores querer con alevosía (TV seriál)
Lo que es el amor (TV seriál)
1999 Isabella (TV seriál)
1998 Luz Maria (TV seriál)
1997 Escándalo (TV seriál)
1996 Noche, La (TV seriál)
Obsesión (TV seriál)
1995 Malicia (TV seriál)
1994 Gorrión (TV seriál)

Dokumentární

2015 Härte

Režijní filmografie

Filmy

2017 Terminal

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Terminal

Producentská filmografie

Filmy

2017 Terminal

Fanoušci tvůrce