foto

Hugues Martel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elle
Le choix de Cheyenne (TV film)
2015 Neiges d'automne
2014 Aféra Clearstream
Co jsme komu udělali?
Maintenant ou jamais
2011 E-Love (TV film)
2010 Přepadení
2009 Passion selon Didier, La (TV film)
Slepý, ale jen trochu (TV film)
2007 Le voyageur de la Toussaint (TV film)
Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
2006 Soeurs Robin, Les (TV film)
2005 Jusqu'au bout (TV film)
Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
2003 Une deuxième chance (TV film)
2002 Surface de réparation, La (TV film)
1998 Rives du paradis, Les (TV film)
1995 Parents à mi-temps (TV film)
1992 C'est mon histoire: Présumé coupable (TV film)
1989 Liberté, Libertés (TV film)
1984 La gourmande (TV film)

TV seriály

2017 Quand je serai grande... Je te tuerai (TV seriál)
2014 Interventions (TV seriál)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
2009 Comprendre & pardonner (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
1999 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Lycée en crise (S05E02)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky