foto

Jana Konečná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Pohádky pro Emu
2013 Duch nad zlato (TV film)
2012 Probudím se včera
2007 Boží duha (TV film)

TV seriály

2016 Vyšehrad (TV seriál)
Rovina (E01)
Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (8)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
další epizody (10)
2011 Borgia (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Travič (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace