foto

David Flebotte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Just Before I Go
2012 The Manzanis (TV film)

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Call Me a Ham (S02E07)
Gone with the Wind (S02E01)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Sugar and Spice (S01E04)
Pilot (S01E01)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Co jsme udělali opicím (S03E07)
Rozum a čich (S03E06)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Asterion (S02E07)
Kyrie Eleison (S02E02)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
White Horse Pike (S04E10)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Tak napolo... (S03E10)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Broskve z Georgie (S02E10)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Jak na věc (S08E05)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
To je moje žena (S07E02)
Báječný život (S06E14)
2009 Sherri (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odhalení (S06E08)
Tajnosti a lži (S05E20)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
2007 Dirt (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Nedávej si sečuánské hovězí (S07E01)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Volání o pomoc (S04E11)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 The PJs (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
Ellen (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Lines Crossed (S02E10)
Deathbed Confessions (S02E09)
Now You See Me, Now You Don't (S02E08)
další epizody (10)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
Lingchi (S01E09)
The Unbelievable Power of Believing (S01E08)
další epizody (10)
2009 Sherri (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 K smrti trapný (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace