Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Bla bla bla bla masturbující náměsíčná bratrova manželka. Bla bla bla bla masturbující náměsíčná bratrova manželka. Potom gayové řeší problém. Potom ošuká tlusťošku. Potom se gayové rozejdou a pobijou, ouva ouva až mi slzéčka ukápla. Policajtka mužatka vzrušuje bratra. Ted je nejnudnější člověk možná v nejnudnějším filmu roku. Prostě a jednodušše řečeno: HOVADINA ! Prostě jedna velká úchylárna. Shrňme si to: Vydeprimovaný Ted, jeho bratr letí po kolegyni mužatce, a jeho žena se uspokojuje před rodinou. Jejich matka lesba co žije s Elvisem, syn bratra je gay se sebevražednými sklony. Dokumentaristka je ulhaná(kvůli své matky). Boubelka s pěti dětma a manželem se chce vysrat na rodinu. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Že SW Scott je pro mě výborný herec, to tvrdím zhruba už tak deset let (holt Southland Tales), takže pro mě jeho obsazení a výkon vůbec překvapivý nebyly, překvapivá pro mě byla režie - hodně civilně a hodně uhlazeně vyprávěný příběh s očekávaným koncem, ale zato na filmový debut precizní režie. Vtipy jsou zpola dětinské, herecký ansámbl výborný, hudba a soundtrack skvělý. Jako zápor ani neberu fakt, že konec samozřejmě víme všichni od úvodních titlí, a ani fakt, že prostříháno bylo z natočenýho materiálu opravdu dost, jen aby tempo vyprávění neopadlo, což zrovna u filmu o smrti a vztazích a tak vůbec je jednou z dobrých úliteb. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné a závěr je mimo úplně, přesto však má prvotina Courteney Cox své kouzlo a zejména v první polovině dokáže zaujmout. Nezvykle při zemi se držící sympaťák Seann William Scott tropí jednu blbost za druhou a lecko se s ním dokáže plně ztotožnit. Na nějaké ocenění to není, ale je fajn vidět jej projednou v jiné herecké poloze...70% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tento film svojí účastí Seanna Williama Scotta vybízí k tomu,že to bude další bláznivá komedie jakou má v jeho filmografii víc,ale není tomu tak docela ba naopak.Děj filmu je zasazen do života Teda Morgana,kterému se smůla lepí na paty-rozešla se s nám jeho žena,práce ho moc nebaví a přátele též nemá a tak se rozhodne spáchat sebevraždu ve svém rodném městě,ale předtím si chce vyříkat všechno příkoří s lidmi ,kteří mu ho podle jeho mínění přivodili jako například jeho učitelku,spolužáka ,který ho šikanoval a nebo naopak chce poznat jak dnes žije dívka,která k němu jako jediná byla hodná a tak se vydá zpět na rodnou hroudu a ubytuje se ke svému staršímu bratrovi a jeho manželce s dětmi.Vše se nakonec ale vyvíjí trochu jinak než předpokládal...Pro mě na filmu bylo nejhorší to,že vůbec nevěděl jestli se chce tvářit jako seriózní drama a nebo čistá komedie a tak vážné scény kde i u toho Seanna si začnete říkat,že nemusí pořád hrát jen ujeté postavy střídají zase scény ,které jako by právě vypadli z nějaké takové komedie.Takže by spíš příště slušelo si vybrat čím to vlastně dopředu chce být,ale možná to vám ostatním sedne.Každopádně téma dobré,ale provedení pro mě pokulhávaá a Courtney Cox alias Monice se dá omluvit,že to je přeci jen skoro její režisérská prvotina a tak za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě Courteney Cox velmi mile překvapila a ukázala, že není jen zajímavou herečkou - i když pro mě bude navždy jen Monicou z "Přátel"- tak je i dobrou režisérkou, která tenhle film zvládla s přehledem a dala nám dramatický romantický příběh, který není patetický a má v hlavní roli skvělého Seanna Williama Scotta. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)
  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama