Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Života Teda Morgana (Seann William Scott) vystihuje jediné slovo - průměrnost. A poté, co od něj odejde manželka, dochází k závěru, že již nemá pro co žít. Než však opustí tento svět, hodlá čelit všem, které viní z toho, kým se stal. Čím více se však snaží udělat tlustou čáru za svým životem, tím více si uvědomuje, že lidé okolo něj se musí každý den vypořádávat s daleko většími problémy a že všechno má své řešení. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

runner85 

všechny recenze uživatele

Tej zábavy je tam teda rozhodne málo. Ale filmu to rozhodne neuberá na kvalite! Práve naopak. Našťastie je tam iba jedna postava čo sa snaží byť vtipná a tej to moc nejde. Každý z nás má ukryté v sebe určité tajomstvo ktoré neskôr vypláva na povrch. Čo sa mi hlavne páčilo je to, že Ted vlastne zistil, že všetci to majú/máme v život zložité. Len sa stým treba trochu buď popasovať alebo naučiť stým žiť. Hlavne nebrať ten život tak vážne. Galaxie predsa vznikajú a zanikajú. Tak hlavne klud ... najprv som si počas pozerania myslel, že mi film spôsobí depresiu, no skôr opak, troška ma nakopol a je zase fajn ... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, se kterým mi konečně došlo, že by moje prvotina (z jiný tvůrčí dimenze) vypadala pravděpodobně hodně podobně. Můžeme vyčítat srdíčkovejm lidem, že točej ubulený kýčovitý feel-good srágory, který sprostě cílej na naše emoce? Asi jo. Ale jenom tehdy, pokud se jim snímek ve finále rozsype pod rukama. Tady totiž závěr překvapivě funguje a divákovi pak dojde, jak fikaně si to celé Monika z Přátel ošéfovala. I ty na první pohled trapné scénky v sobě nakonec skrývají netušenou sebeuvědomělou hravost! Cejtim se dobře, a za to díky. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zápletka jednoduchá. Outsider se rozhodne pro sebevraždu, ale ještě předtím si to rozhodne vyřídit se všemi, co ho v dětství šikanovali. A postupně zjišťuje, že jeho osobní bolístky jsou ničím proti problémům jeho nejbližšího okolí. Je to prvoplánová citová ždímačka s několika úsměvnými momenty a kýčovitým projevem v závěru, ale díky obsazení, slušné muzice a relativně svižému tempu se na to dá v pohodě koukat. Podobný film bych čekal jak od Courteney Cox, tak od seriálové Moniky. Slušný debut. 65% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Životní, emoční, osamělé, milé, pozitivní. Takový filmy já můžu. Trocha tragičnosti, milé prostředí a pozitivní konec, aneb vše se dá zvládnout a nikdy není tak strašně (aspoň v těchto filmech). Postavy byly sympatické, Stifler je skvělý. V každé skříni je schovaný kostlivec a pomocí rodiny a přátel se dá vše vyřešit tak nějak ve zkratce hlavní myšlenka filmu. Prostě pohodové pokoukání, když potřebujete citově nakopnout a srovnat si vlastní problémíčky o tom, jak vás nikdo nemá rád. "..všechny sračky trvaj jen chvíli.." ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott v komediálním dramatu režírovaným Courtney Cox (což pro mě bylo velkým překvapením a taky jedním z hlavních důvodů proč jsem do filmu šel, protože jsem netušil, že C. Cox někdy natočila i nějakej film) o muži jenž je rozhodnutej spáchat sebevraždu. Má však ještě nějaký "resty z minulosti" který si chce vyřídit než odejde z tohoto světa. Ačkoliv jde o film řešící (silný téma)muže který nemá pro co žít a chce spáchat sebevraždu a taktéž se zde řeší problém přiznání si sexuální orientace(řeší jiná postava ve filmu kterou hraje Kyle Gallner) vše je prokládáno humorem kterej vážný téma příjemně nadlehčuje. Nakonec musím uznat, že se s tím C. Cox popasovala obstojně a celkem překvapila. 3hvězdy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Cameo úlohu si zahral aj scenárista David Flebotte, konkrétne v reštaurácii pri raňajkách Teda a Vicki. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu bol názov Hello I Must Be Going. (MikaelSVK)

Související novinky

Courteney Cox popírá návrat Přátel

Courteney Cox popírá návrat Přátel

23.04.2014

David Letterman se netají tím, že i on je velkým fanouškem komediálního seriálu Přátelé, který skončil před deseti lety a o jehož návratu se po stejnou dobu neustále diskutuje. Když jej tedy v rámci… (více)

Reklama

Reklama