foto

Pascal Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tradition
2016 Břídilové
Out of Innocence
2014 Rockmount
2012 Chňapáci
Hon na skřítky (TV film)
2010 Snímek
2009 Holy Water
Kicks
2008 Poslední čas na lásku
Une épopée
2007 Strength and Honour
2004 Mickybo a já
Omagh (TV film)
2003 Hoši z County Clare
Intermission

TV seriály

2018 The Young Offenders (TV seriál)
2013 Scúp (TV seriál)
2007 The Running Mate (TV seriál)
2003 Killinaskully (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky