foto

Jan Hever

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
2006 Lojzička je číslo (TV film)
2005 Až kohout snese vejce (TV film)
Všichni musí zemřít (TV film)
Žil jsem s cizinkou (TV film)
2004 Zakletá třináctka (TV film)
2003 Past (TV film)
Smrt pedofila (TV film)
Společník (TV film)
2001 Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
2000 Společnice (TV film)
1999 O princezně z Rimini (TV film)
1998 Genij vlasti (TV film)
Poklad pana H. (TV film)
1997 O spanilé Jašince (TV film)
Žena v kleci (TV film)
1995 Kulihrášek a zakletá princezna (TV film)
O Šedivákovi (TV film)
1991 Princezna Duše (TV film)
Talisman (TV film)
1989 Útěk ze seriálu (TV film)
1971 Růže a prsten (TV film)

TV seriály

2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Jubileum (S03E02)
2005 Oběti (TV seriál)
Hadí tanec (E05)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1994 Z hříček o královnách (TV seriál)
Královnina smečka psů (útržek anglický) (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace