foto

Brian Donovan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Somebody's Mother
2014 Trojúhelník smrti (TV film)
2013 Alfa a Omega: Vánoční dobrodružství
2010 Alfa a Omega
2000 Digimon
Leaving Drew
Ping!
1999 Šedesátá léta (TV film)
1998 Exposé
Gia (TV film)
1996 Hero, Lover, Fool
Somebody Is Waiting
Sweet Temptation (TV film)
1995 Uninhibited
1994 Rodinné album (TV film)
1993 Nebezpečná hra
1992 Inside Out III
1991 Cesta do pekla (TV film)

TV seriály

2005 A.T.O.M (TV seriál)
2001 The Zeta Project (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina and the Pirates (S03E15)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
In Living Color (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kelly's Hollywood

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Kelly's Hollywood

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Kelly's Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace