Reklama

Reklama

Alfa a Omega

  • USA Alpha and Omega (více)
Trailer 1

Co nemůže postrádat správné dobrodružství na cestě? Stopování, naskakování do rozjetých náklaďáků, rozzlobené medvědy, píchavé dikobrazy nebo setkání s husou golfistkou a kačerem coby nosičem holí. Jen se zeptejte Kate a Humphrey! Jsou to dva vlci z jedné smečky. Ovšem s pořádnými rozdíly. Kate je z rodu Alfa a její otec je jeden z vůdců smečky, takže se mladá vlčí dáma musí chovat podle toho – vznešeně a odpovědně vůči osudu celé rodiny (trochu připomíná bojovnici Laru Croft). Humphrey je Omega vlk, to znamená, že stojí na nejnižší příčce hierarchie. To mu umožňuje být absolutně svobodný - tráví celé dny s kamarády, baví se a paří. Aby zajistil klid ve smečce, otec Kate se rozhodne zasnoubit svou dceru se synem konkurenčního Alfa samce. Nicméně, čáru přes rozpočet všem plánům udělají lidé. Při lovu zasáhnou Kate a Humphreyho uspávající střelou. Oba mladí vlci pak procitnou daleko od domova v přírodním parku v Idahu, kde by podle lidí měli založit rodinu. Oni se ale rozhodnou jinak – vypraví se napříč kontinentem zpět domů, do Jasperova národního parku v Kanadě. Jak to ale dát dohromady, když Humphreyho heslo je „Ať se všichni baví!“, zatímco Kate prosazuje „Já jsem vůdkyně“? Při své dobrodružné cestě se naučí spolupracovat jako tým a – jak jistě brzy uhodnete – se do sebe zamilují. Jak je ale přivítá rozhádaná smečka? Podaří se jim zachránit vlčí rod? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (125)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $25,107,267Tržby Celosvetovo $50,507,267Tržby za predaj DVD v USA $11,125,429 //počet predaných kusov 624,704║ už ukážka ma odradzovala a upozorňovala na vrcholový blivajz ale tak som teda vyskúšal a 40minút čo som pri tom vydržal bolo pre mňa čisté počítačovo animované peklo, otras a des, tak strašná animácia sa len tak nevidí a na rok výroby 2010 nehovoriac /5%/ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak rozporuplné pocity jsem snad nikdy z animáku neměl. On se totiž každou chvíli neustále metamorfuje. Ihned to vysvětlím - chvílemi působí strašně infantilně, chvílemi je celkem příjemný, chvílemi to dokonce bylo i vtipné a pak to zase chvíli bylo infantilní a moje pocity z toho filmu se neustále měnily. A pak ta animace, která chvíli vypadala odfláknutě a jak z nějaké počítačové hry a chvílemi třeba špatná nebyla. Byly tu zvláštní úhly "kamery" (nevím, jak to u animáku nazvat), na animák celkem zajímavé. Příběh je sice divně vedený, je tady spousta zbytečných odboček k zbytečným vedlejším postavám, které tu působí hrozně otravně, ale zase na druhou stranu, spíš jsem se u toho bavil, než nudil, a to ten příběh není nic extra.A těch pro a proti je zde tolik, že vůbec nevím, kolik tomu ve finále dát. Některé postavy sympatické, jiné jsou strašně otravné. Slabší 3*, asi? Asi jo, zatím to tak nechám, ale nic extra to není. ()

Reklama

marekm030 

všechny recenze uživatele

neodporucam pozerat - priserna grafika a priserna hudba (spolocne vytie na Mesiac - OMFG ...) by sa este dali prezit, ak by bol pribeh vynikajuci, ale v tomto pripade je tu aj dementny pribeh, ktory je tak strasny, ze scenaristovi by som dal za trest prepisat ho sto krat rucne na tabulu, nech si zapamata, ako sa to nerobi a hlavne, nech on/ona pochopi, ze uz nikdy viac nic pisat nema ... 1 hviezda za nieklko zabavnych momentov a za svetlo (v urcitych pasazach). ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Nenadchl a ani nepobavil. Tento dobrodružný animovaný film nemá až na pár scén vlastně nic, co by šlo považovat za zajímavé ba originální. Jeho animace je navíc už na tu dobu podprůměrná a hlavní postavy připomínají spíše křížence vlka s nějakým zvláštním ořechem. Je to velká škoda, neboť to mohl být velice zábavný film. 50% ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se. Vlka jako zvíře mám nejraději ze všech a tak jsem rozhodně musel tenhle animák vidět. Po pěti minutách zhnusení jsem však začal dlouze čumět kamkoli jinam než na obrazovku. Bez nadsázky je to ten nejhorší kreslený film, který jsem kdy viděl. Příšerná animace, nulový humor, totálně dementní chování všech postav, stupidní stokrát omletý scénář... Průser jako svině! 0% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Poslední film Dennise Hoppera. Snímek mu byl věnován. (ash99)
  • V minulosti se opravdu přivezlo z kanadské Alberty do Yellowstonského národního parku několik párů vlků, aby rozšířili tamější populaci. (Kroup4)
  • Garth, vlk rudohnědý, nazve Humphreyho kojotem. Ve skutečnosti byli již vlci rudohnědí v přírodě vyhubeni a v současnosti probíhá v Severní Karolíně úspěšný program na obnovu populace vlků rudohnědých a kojotů. (Kroup4)

Reklama

Reklama