foto

Jean-Philippe Ricci

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inséparables
2018 Abdel et la Comtesse
2017 Tensions sur le Cap Corse (TV film)
2015 Mezi přáteli
2012 Les Anonymes (TV film)
2010 Les Princes de la nuit
2009 Prorok
2008 Výlet do Saint Tropez
1999 Rien à faire

TV seriály

2017 Quadras (TV seriál)
Agnès - 2ème partie (E08)
Agnès - 1ère partie (E07)
Gérard et Bogdana (E06)
další epizody (8)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Milenci z horské chaty (S03E01)
2014 Disparus (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (7)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
Special Ops: Part 1 (S01E05)
2012 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (7)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky