foto

Martina Zinner

  • nar. 1972
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Divoká myš
2012 Erdbeerland
Léto v Chorvatsku (TV film)
2011 Místo činu: Zúčtování (TV film)
2010 Dávné vzpomínky (TV film)
2009 Contact High
Císařovna Sissi (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
Drtič kostí
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Kotsch
Slumming
2004 Antares
Nacktschnecken
2001 Spiel im Morgengrauen (TV film)

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Steirerkind (E11)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Mrtvá s jednou botou (E01)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Nico Hartmann (S02E06)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Mundtot (S02E06)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Die Katze (E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky