foto

Martina Eitner-Acheampong

  • nar. 1.6.1960 (56 let)
    Chotěbuz, Brandenburg, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 600 PS für zwei (TV film)
2014 Den blbec
Jsme mladí. Jsme silní.
Stromberg - Der Film
2011 Krokodýlové z předměstí 3
2008 Nářek mé matky
Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Windland (TV film)
2006 Emmino štěstí
2005 Arnies Welt (TV film)
Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2003 Mendy - Das Wusical (TV film)
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV film)
1991 Begräbnis einer Gräfin
1987 Kindheit
1986 Školní strašidýlko
1984 Na pomoc tátovi (TV film)

TV seriály

2016 BLOCKBUSTAZ (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (13)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schmerzen (S02E12)
Albträume (S02E11)
Bedürfnisse (S02E10)
další epizody (13)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Perfekte Welt (S01E10)
Rausch (S01E09)
další epizody (11)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace