Reklama

Reklama

Sebastian Fitzek: Terapie

(seriál)
  • Německo Sebastian Fitzeks Die Therapie (více)
Trailer
Německo, 2023, 4 h 50 min (Minutáž: 43–55 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Strhující psychologický thriller podle bestselleru Sebastiana Fitzeka. Žádní svědci, žádné stopy, žádné tělo. Josy, třináctiletá dcera známého psychiatra Viktora Larenze, za nejasných okolností zmizí. O dva roky později se objeví tajemná žena. Přiměje Viktora vypořádat se se zmizením své dcery a donutí ho zajít na samé meze jeho psychiky. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitní německá kriminálka řízlá severský thrillerem. Josy a její zmizení je vyprávěno z pozice otce a je to pěkné psycho.... Ze začátku to má hodně záhadný příběh a scény z ostrova jsou skvělé. Nicméně pozorný divák už asi tuší, kdo za zmizením Josy stojí a to se i potvrdilo. U mě se efekt šokujícího odhalení nedostavil. Pořád je to ale kvalitní kriminálka s dobrými herci a mystery prostředím (ostrov). ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasický mysteriózní thriller, kde je od začátku jasné, že to co vidíme nemusí být pravda a že se v příběhu může stát prakticky cokoliv. Bohužel materiál by stěží utáhl devadesátiminutovku, natož pak 5-ti hodinový seriál. ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má jednu zásadní velkou chybu, a tou chybou je název. Kdyby nebylo jiných recenzentů, kteří seriál chválí, tak si jej ani nevšimnu nebo zdaleka jej obejdu, neboť nějaký Fitzek opravdu nezaujme na první dobrou. Podle názvu jsem si hned vzpomněl na typické rakousko-německé seriály z devadesátek, a to nechceš, Fitzek-Terapeut z hor. Němci ale natočili takové zvláštní "rodinné" drama, které rozhodně dokáže zaujmout. Ze zakončení mám zvláštní pocity, čekal jsem trochu něco jiného, ale budiž. Každopádně jsem spokojen. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

chvilku severská kriminálka, chvilku psychothriller a chvilku zase extrémní haluz, která solidně mate diváka. Od určitého momentu je nicméně celkem slušně odhadnutelné o co že vlastně půjde a i když závěr zvládne překvapit, opravdu to tak je a žádný velký šok se nekoná. Celkově jde každopádně o solidní kousek, který na jedno podívání slušně zabaví a rozhodně neurazí...60% ()

Zuzato 

všechny recenze uživatele

První díly,, cca do 4. dílu, slušný severský psychothriller. Nevíte pořádně, co se děje. Napětí je krásně vystavěno. A pak ruční brzda a následuje vysvětlování, objasňování traumat, motivace. Poslední díl to tak trochu sráží. Pokud vezmete v potaz dosavadní chování účastníků, bude vám závěr skřípat...hodně skřípat. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama