foto

George Inci

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hirschen
2010 Baba
Basim
Láska a jiné delikatesy (TV film)
2006 Surprise! 12 Filme von Veit Helmer
2005 Namus (studentský film)
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
2001 Happy Halloween
1999 Starkes Team - Der letzte Kampf, Ein (TV film)
1998 Gehetzt - Der Tod im Sucher (TV film)
Starkes Team - Braunauge, Ein (TV film)
1997 Svatba démonů (TV film)
1995 Die Gebrüder Skladanowsky
Herberge für einen Frühling (TV film)
Trauma (studentský film)
1993 Tatort - Bauernopfer (TV film)
Umývač oken

TV seriály

2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 König von Kreuzberg (TV seriál)
Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)
2003 K 11 - Kommissare im Einsatz (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Geliebte Schwestern (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Hirschen
2010 Baba
Basim

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Hirschen
2010 Baba
Basim

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Hirschen
2010 Baba

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Hirschen

Producentská filmografie

Filmy

2010 Basim

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace