Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (274)

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

Ktorý komentár to vystihol najviac? Ani jeden, lebo všetky hovoria absolútnu pravdu. Ako som tento magazín, (ktorý má pripomínam 55 minút, nudna na skapatie by to bolo aj keby to malo 10 minút) zapol tak som ho hneď aj vypol. Jedna časť mi absolútne a bohato stačilo. Po pozretí tohto programu som si povedal len jednu vetu : Už nikdy viac ... 5% odpad! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dneska konečně setkal s odvrácenou stranou české TV zábavy. Dosud jsem žil v přesvědčení, že pojem sračka z obrazovky je synonymem pro kolumbijské telenovely a jejich české mutace v provedení komerčních stanic. Tento omyl mi rychle vyvrátila vyhulená mahulena a její příběhy ze života sereblit. Půlku ze zmiňovaných ani neznám, druhou nesnáším, takže jediné pobavení mi přinesla informace, že Ivetě Bartošové vyrostlo na pohlavním ústrojí něco cizího a Iveta neví, co to je? A co Pomeje? ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Vystrkoval pindíka, dostal do nosu! (Martin Hranáč - příživník z Vyvolených). Jako bonus jsem viděl i superkreténa Pavla Novotného. Reportáže o metrosexuálech, homosexuálech, Ivetce Bartošové....ti nás osvěží svými názory, pak to zazdí Gábinka Partyšová a já ztrácím kontakt s tímto světem...neskutečný zážitek. 0,5* dávám za znázornění čisté hlouposti. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem tento pořad hodnotil jako odpad, no dobře dobře, přiznávám, že je potřeba kladně ohodnotit množství sehnaného a poté sestřihaného materiálu, s kterým si občas producenti dají záležet. Stále se však nemohu ubránit dojmu, že se moderátoři a celý štáb vyžívá v depresivních záležitostech (zákeřnými nemoci celebrit počínaje a sebevraždami konče...). prostě bulvár... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama