foto

Yeong-seok Lee

  • nar. 1959
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gimyohan gajok
2018 Vzplanutí
2017 Bakyeol
Sosimin
2015 Amsal
2013 Baksoogundal
Eoddeon sisun
Soombakkokjil
2010 Hieoro
Kureumeul beoseo nan dalcheoreom
Touha zabít
2009 Matka
2008 Nimeun meongosae
2007 Goongnyeo
2006 Mai kaeptin, Kim Dae-chul
Radio seuta
Čas
2005 Haan, Han Gil Soo
Wangui namja
2004 Ryeong
2003 Seonsaeng Kim Bong-du

TV seriály

2020 Ougeo (TV seriál)
2019 Boiseu 3 (TV seriál)
2018 Boiseu 2 (TV seriál)
Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
Peuriseuteu (TV seriál)
2016 Adeukhi meon chum (TV seriál)
Jang Yeong-sil (TV seriál)
2010 Eommado yeobeuda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky