foto

Larry D. Mann

  • nar. 18.12.1922
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 6.1.2014 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Love, Lies and Murder (TV film)
1981 Dennis the Menace in Mayday for Mother (TV film)
1980 Osmiúhelník
Sněhurky vánoční příběh (TV film)
1979 New Misadventures of Ichabod Crane, The (TV film)
1978 Life with Feather
1976 Crane Brained
Pony Express Rider
1974 Big Beef at the O.K. Corral
Black Eye
By Hoot or by Crook
Gold Struck
Little Boa Peep
Mesa Trouble
Mother Dogfather
Oliver Twist
Saddle Soap Opera
The Badge and the Beautiful
1973 Aches and Snakes
Blue Aces Wild
Charley and the Angel
Cotter
Drsná Oklahoma
Fowl Play
Freeze a Jolly Good Fellow
Killarney Blarney
Kloot's Kounty
Ostrov pokladů
Pay Your Buffalo Bill
Podraz
Snake Preview
Ten Miles to the Gallop
The Boa Friend
Wham and Eggs
1972 Blue Racer Blues
Camera Bug
Get to Know Your Rabbit
Hiss and Hers
Love and Hisses
Nippon Tuck
Punch and Judo
Yokahama Mama
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
Fastest Tongue in the West
Leap in the Deep, A
Scandalous John
Snake in the Gracias
Strange Monster of Strawberry Cove, The (TV film)
The Egg and Ay-Yi-Yi!
Two Jumps and a Chump
1970 Byl jednou jeden lotr
The Wild Country
Vykoupení L.B. Jonese
1969 Angel in My Pocket
Go for Croak
Night Gallery (TV film)
1968 Bullittův případ
The Wicked Dreams of Paula Schultz
1967 Caprice
Covenant with Death, A
Krutá noc
The Perils of Pauline
V žáru noci
1966 Grošák
Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
Swinger, The
The Daydreamer
The Singing Nun
1965 Harlow
Instant French
Willie McBean & His Magic Machine
1964 Kisses for My President
Return to Oz (TV film)
Robin a 7 maskovaných
Rudolf s červeným nosem (TV film)
1963 Quick and the Dead, The
Spencer's Mountain
1961 Tales of the Wizard of Oz
1958 Flaming Frontier

TV seriály

1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Humanita (S06E02)
1985 MacGyver (TV seriál)
Kořist (S01E05)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 All New Pink Panther Show, The (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Smrt ve sklence vína (S07E02)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Rosetti and Ryan (TV seriál)
Sabrina, Super Witch (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Pink Panther Laugh and a Half Hour and a Half Show (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 Bubušou (TV seriál)
1969 Here Comes the Grump (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Captain Nice (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Playdate (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 The New Adventures of Pinocchio (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
The Adventures of Chich (TV seriál)
1957 Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál)
1956 Barris Beat, The (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Ad and Lib (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Howdy Doody (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
Let's See (TV seriál)

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1960 Midnight Zone (TV pořad)
1954 Wayne and Shuster (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace