foto

Jonathan Hole

  • nar. 13.8.1904
    Eldora, Iowa, USA
  • zem. 11.2.1998 (93 let)
    Severní Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Silueta smrti (TV film)
1978 Till Death
1972 Call Her Mom (TV film)
1971 Million Dollar Duck, The
1970 A Storm in Summer (TV film)
The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Some Kind of a Nut
1968 The Split
1967 Absolvent
Osm na útěku
1964 I'd Rather Be Rich
Looking for Love
1963 Čtyři z Texasu
1962 Moon Pilot
1959 -30-
Beloved Infidel
Four Skulls of Jonathan Drake, The
Man Who Understood Women, The
Nedozírný vliv
1958 Cry Terror!
The Decks Ran Red
1957 Dejte jim za mě pusu
Slander
The Way to the Gold
Top Secret Affair
1956 Ransom!
The Opposite Sex
Three Brave Men
1955 A Man Called Peter
Headline Hunters
Illegal
1954 Bob Mathias Story, The
Vzpoura v bloku 11
Woman's World
1953 A Blueprint for Murder
The Glory Brigade
The Kid from Left Field
1952 My Pal Gus
1951 Two Dollar Bettor

TV seriály

1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Joker Is Wild (S01E05)
Occasional Wife (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Duplicate Man (S02E13)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mighty Casey (S01E35)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace